Sarah er uddannet skuespiller fra det internationalt anerkendte American Academy of Dramatic Arts i New York City, hvor hun dimitterede i foråret 2016.

Under uddannelsen blev Sarah tildelt det prestigefyldte Tessa Kosta Scholarship, der uddeles i samarbejde mellem akademiets fakultet og The Episcopal Actors’ Guild, og gives ”for at anerkende den studerendes fremragende præstationer inden for skuespil”.


Sarah er født og opvokset i Holbæk og er nu bosat på Frederiksberg. Gennem hele sin opvækst var Sarah et meget engageret medlem af de lokale teater- og musikforeninger. I en årrække var hun også fast medlem af det lokale børne- og ungdomscirkus, Cirkus Kæphøj.


Efter endt uddannelse opholdt Sarah sig i New York i yderligere et år, hvor hun arbejdede på både teater og film, inden hun i foråret 2017 flyttede tilbage til Danmark.


Efter sin hjemvenden har Sarah bl.a. medvirket i flere kortfilm og produceret soloforestillingen "Coriolana - Frit efter Shakespeares Coriolanus", hvor hun spillede titelrollen. Forestillingen var en del af Vildskud Teaterfestival 2018, hvor den spillede på Teater Grob og blev efterfølgende udtaget til Pletskud Teaterfestival.


Sidste år arrangerede Sarah en række udendørs iscenesatte læsninger i Nørrebroparken i København sammen med House of International Theatre.


Sarah er inkarneret Shakespearefan og lever efter devisen:
”Mere Shakespeare til folket”!